Uitgebreid zoeken

Bedrijfs-CV

Vanwaar het bedrijfs-CV, de nieuwe service van VMC?

 • VMC heeft als geen ander de vinger aan de pols van de arbeidsmarkt. De trend van afgelopen jaren is feit geworden:
  de kandidaat kiest.
 • De tijd dat u achterover kon leunen en de cv’s u als gebraden kippen in de mond vlogen, is definitief voorbij. Anders gezegd: de arbeidsmarkt is omgekeerd.
  De demografische evolutie, met onder andere de uitstroom van de babyboomers, zal die trend de komende jaren nog versterken.
 • Bovendien kiezen kandidaten – zeker de jongeren – naast uw product of service meer dan ooit voor uw waarden. Waar u voor staat als bedrijf en waar zij zich achter kunnen scharen. Ze willen mee het verschil kunnen maken in de dingen die voor hen belangrijk zijn. Doorslaggevend bij de keuze van de kandidaat zal uw DNA zijn, uw maatschappelijke meerwaarde, datgene wat u uniek maakt of tenminste onderscheidt van de rest.
 • Dat alles heeft geresulteerd in een nieuwe relatie tussen werkgever en kandidaat. Of u het nu leuk vindt of niet, als u dé kandidaat van uw dromen aan boord wil hijsen, zal u hem of haar moeten overtuigen om voor u te kiézen. Als partners, als evenwaardige partijen die elkaar ontmoeten en leren kennen. Met het VMC bedrijfs-cv heeft u alvast het perfecte visitekaartje in handen.

Wat is het bedrijfs-CV?

 • In het bedrijfs-CV ziet de kandidaat in één oogopslag of de match er is. Net zoals een kandidaat-cv, bevat het de klassieke gegevens van uw bedrijf: historiek, missie en visie, activiteit en groei, omzet enz. Maar ook: de omschrijving van uw cultuur, DNA, waarden. VMC heeft een unieke methodiek ontwikkeld om die voor u in kaart te brengen.
 • Zo wordt het bedrijfs-CV een handig document, dat u makkelijk kan updaten en waarvan u talloze afgeleiden kan maken. Een betrouwbare leidraad, waardoor u nooit meer met de mond vol tanden staat bij de vraag: ‘stel uw bedrijf eens kort en krachtig voor?’
 • Deze oefening doet u vanzelf nadenken over de vraag: hoe aantrekkelijk ben ik voor medewerkers? Wat zijn mijn échte troeven en zwakke punten? Waar staan wij voor? Hoe helder is onze strategie? Samen maken we die analyse en stellen we uw bedrijfs-CV op punt. In een overzichtelijke tool, geen vuistdik rapport.


Het resultaat

Wij zien het helaas al te vaak, wanneer we bij een bedrijfsintake doorvragen naar de cultuur: dooddoeners. Of nog erger: hoogdravende maar holle waarden, die in de praktijk niet standhouden. Sterke medewerkers doorprikken die ballon meteen, en dan bent u ze voorgoed kwijt. VMC-Select neemt u die belangrijke taak uit handen door een grondige analyse te maken van uw operationele activiteit, en een eerlijk en realistisch beeld te schetsen van waar u voor staan en waar u naartoe wil.

Op het einde van de rit verkrijgt u écht betrokken werknemers, iets wat u met het meest genereuze remuneratiepakket nooit zult bereiken. Trouwens, ook voor de bestaande medewerkers – uw beste ambassadeurs - is het bedrijfs-CV een uitstekend houvast. Kortom, voor klanten, leveranciers, medewerkers én sollicitanten is de basis gelegd voor een duurzame samenwerking op de lange termijn.


Wenst u graag meer informatie te ontvangen? 
Contacteer Peter Vleeschouwers: peter@vmc-select.be

 

*Dit advies-product is betaalbaar via KMO-Portefeuille. Klik op het logo en ga naar de website. 
 

 

Solliciteer

Uw volgende carrièrestap begint bij VMC-Select. Door online te registreren, kan VMC-Select een eerste inschatting maken of we kansen voor u zien in ons uitgebreide netwerk van relaties. Daarnaast geeft VMC-Select graag eerlijke en professionele feedback om uw kansen in de arbeidsmarkt te vergroten.

Registreren/Solliciteren kan rechtstreeks via: https://www.itzu.eu/ 

Vacatures
Epsilon
inBree
Orbix NV
inGenk
Orbix NV
inGenk

Voor werkgevers

Bent u zaakvoerder, HR-manager of leidinggevende en heeft u nood aan ondersteuning bij personeelsaangelegenheden?
VMC-Select focust op 2 domeinen:

Contacteer ons voor meer informatie. 
M. info@vmc-select.be
T. 089 30 55 19