Uitgebreid zoeken

Peter Vleeschouwers

Geboren te Genk (°1964), start Peter Vleeschouwers na zijn opleiding Arbeidssociologie aan de K.U.Leuven als vertegenwoordiger bij Harris/3M (later: LANIER Worldwide), producent en verdeler van telefaxen. In zijn rol van Sales Supervisor wordt de Antwerpse markt succesvol geprospecteerd. De bachelor-opleiding Economie is in avondonderwijs afgerond en de carrière wordt verdergezet bij Nashuatec (N.R.G. NV) als Regional Sales Manager voor de provincies Brabant, Antwerpen en Limburg en als Sales & Marketing Manager bij Sentinel NV.
Eind 1999 stapt Peter Vleeschouwers full time over naar het rekruteringsgebeuren en in 2000 werd VMC bvba opgericht. Tot medio 2013 is hij zaakvoerder en werkt hij samen met verschillende recruitment partners tot hij in het najaar van 2013 het zaakvoerderschap deelt met Eline Staelens. Zo werd de nieuwe vennootschap VMC-Select geboren.

Contacteer Peter: Tel +32 89 305511 - GSM : +32 479 297475 - peter@vmc-select.be

Schrijf u in!

Uw volgende carrièrestap begint bij VMC-Select. Door online te registreren, kan VMC-Select een eerste inschatting maken of we kansen voor u zien in ons uitgebreide netwerk van relaties. Daarnaast geeft VMC-Select graag eerlijke en professionele feedback om uw kansen in de arbeidsmarkt te vergroten.

Vacatures
Tectum Group
inMontignies-Sur-Sambre
Veldeman Bedding
inOudsbergen
Kim's Chocolates NV
inTienen
Kim's Chocolates NV
inTienen

Voor werkgevers

Bent u zaakvoerder, HR-manager of leidinggevende en heeft u nood aan ondersteuning bij personeelsaangelegenheden?
VMC-Select focust op 3 domeinen:

Contacteer ons voor meer informatie. 
 

 

Business flyer