Routeplanner

Visie

Demografisch zal de schaarste op de arbeidsmarkt hoedanook toeslaan. Des te belangrijker om de juiste mensen aan boord te hebben. Ook bedrijven zullen hun visie op de arbeidsmarkt steeds dienen bij te schaven. 

Bedrijfscultuur

De beste resultaten worden bereikt via betrokken werknemers. Betrokkenheid is het grootst bij mensen die zich goed voelen. Goed voelen is één zijn met de waarden en normen binnen een organisatie. “Bedrijfscultuur” is voor VMC-Select een belangrijke leidraad bij het selectiewerk.

Geen witte raaf

De schaarste noopt ook tot het creatiever omgaan met vacatures. Durven kandidaten overwegen die afwijken van het stereotype, voorop vastgelegde profiel. Durven inzetten op positieve kwaliteiten van de kandidaat in plaats van blind te staren op datgene wat men net niet bezit. Durven afwijken van de perfecte leeftijdsgrenzen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze positieve benadering zijn vruchten afwerpt.

Onafhankelijk

VMC-Select staat erg op zijn onafhankelijkheid, die het mogelijk maakt alle aandacht toe te spitsen op klant en resultaat. Door de structuur (netwerk van zelfstandigen), wordt de opdracht steeds uitgevoerd door iemand die zelf zaakvoerder is en dus de vacature kan plaatsen in een ruimere context. Geen tussenpersonen, altijd bereikbaar, altijd een sparring partner die met u meedenkt.

Shortcut

Wij geloven rotsvast dat dié waarden die VMC-Select tot een sterk handelsmerk hebben gemaakt vandaag de dag meer dan ooit nodig zijn. Een totaalconcept dat maakt dat VMC-Select “shortcut” kan werken. Wij brengen u naar het resultaat op de snelst mogelijke maar vooral meest efficiënte manier.

Welvaart

Wij liggen centraal in Genk, het kloppend hart van de Limburgse industrie. Een regio gekenmerkt door arbeidsmarktafhankelijkheid.

Hier, maar uiteraard ook buiten de grenzen van Limburg, dragen wij graag ons steentje bij aan lokale welvaart en gelukkige arbeidsrelaties.

Zaakvoerders Peter Vleeschouwers en Eline Staelens

Contact

VMC-Select bvba
Jaarbeurslaan 17.11
3600 Genk

089 / 30 55 19

info@itzuselect.eu 

Facturen opsturen naar: boekhouding@vmc-select.be 
BTW nummer: 0541.442.815