Uitgebreid zoeken

Management coaching

Bedrijven en organisaties staan vandaag de dag voor tal van boeiende uitdagingen. Er dient geanticipeerd te worden op nieuwe ontwikkelingen en innovatieve ideeën om mee te kunnen in deze snel evoluerende wereld, generaties met diverse verwachtingen en kwaliteiten ontmoeten elkaar in teams, medewerkers dienen dag in dag gemotiveerd te worden opdat ze het beste van zichzelf kunnen geven én bedrijven en organisaties zijn op zoek naar de beste talenten op de arbeidsmarkt..

Eens te meer komt het erop aan om te investeren in het bedrijfsklimaat en de leiders die dit dag in dag uit mee vormgeven. Leiders vormen immers belangrijke sleutelfiguren in dit proces. VMC-Select wil hen klaarstomen en ondersteunen om deze uitdagingen aan te gaan.

Voor deze specifieke expertise werd een samenwerking op touw gezet met Nele Verrezen.

Wat mag u verwachten?

Op maat van uw bedrijf wordt een persoonlijk traject uitgestippeld.

Het kan gaan over de ondersteuning van leidinggevenden aan de hand van trainingen of over individuele coaching tot de uitrol van kennisplatformen voor de leiders in uw bedrijf.

We staan u graag te woord inzake dit aanbod en willen mee investeren in de groei van jouw bedrijf!

Schrijf u in!

Uw volgende carrièrestap begint bij VMC-Select. Door online te registreren, kan VMC-Select een eerste inschatting maken of we kansen voor u zien in ons uitgebreide netwerk van relaties. Daarnaast geeft VMC-Select graag eerlijke en professionele feedback om uw kansen in de arbeidsmarkt te vergroten.

Voor werkgevers

Bent u zaakvoerder, HR-manager of leidinggevende en heeft u nood aan ondersteuning bij personeelsaangelegenheden?
VMC-Select focust op 3 domeinen:

Contacteer ons voor meer informatie. 
 

 

Business flyer