Uitgebreid zoeken

Assessment center

Het gras is niet altijd groener aan de overkant.

Hoe zit het met het talent in uw eigen organisatie? Zet u uw mensen optimaal in? Zit elke persoon op de juiste plek? Intern talent identificeren en ontwikkelen is van groot belang. Zeker met het oog op een langetermijnrelatie.

U kiest het assessment modulair, afhankelijk van functie en budget. Het betreft online testen (persoonlijkheid en gedrag), al dan niet gecombineerd met een competentiegericht interview, aanvullende functiespecifieke testen (klantgerichtheid, leidinggeven, talen, edm) tot en met werksituatie-scenario's. Deze worden opgenomen met video, zodat het mogelijk is om zelf de kandidaat te observeren.

48 uur

Ook hier werkt VMC-Select "shortcut". Elk assessment kan worden uitgevoerd binnen de gevraagde termijn met een rapportage binnen de 48u.

Contactpersoon: Eline Staelens

Schrijf je in!

VMC-Select helpt je graag onderweg in je carriere. Door je online te registreren kan VMC-Select een eerste inschatting maken of we kansen voor je zien in ons uitgebreide netwerk van relaties. Daarnaast geeft VMC-Select graag eerlijke, professionele feedback om jouw kansen in de arbeidsmarkt te vergroten.

Vacatures
Watkins Europe
inDilsen-Stokkem
Atelier Inter Design
inBocholt
Atelier Inter Design
inBocholt
CPE
inCharleroi

Teaser 4

Bent u zaakvoerder, HR-manager of leidinggevende en heeft u nood aan ondersteuning bij personeelsaangelegenheden?

VMC-Select focust op 3 domeinen:

Contacteer ons voor meer informatie. Download hier onze Business flyer! >> Download <<