Uitgebreid zoeken

Werving en Selectie

VMC-Select richt zich via haar specifieke en succesvolle methode op alle bedrijven en organisaties die de werving- en selectieprocedure wensen uit te besteden. Als generalist gaan we hierbij de moeilijkste functies niet uit de weg, maar leggen wel de focus op bachelors en masters.

Snel

Niet voor niets hanteert VMC-Select de baseline "shortcut recruitment". We zoeken voor onze opdrachtgevers in een tijdspanne van vier tot zes weken de meest geschikte kandidaat volgens een unieke, interactieve methode.

Ervaring

De Recruitment Partners genoten een universitaire opleiding en hebben gewerkt in KMO én multinationale omgeving.

Eigen software

De aanpak van VMC-Select is gebaseerd op een weloverwogen stappenplan. Dat begint bij een grondige analyse van de organisatie en de openstaande vacature(s). Deze gegevens worden online in de eigen i-VMC software door de consultant geregistreerd en vormen de basis van een op maat uitgewerkt ERP-pakket voor de VMC-Select dienstverlening. Tevens worden alle wensen en behoeften van de opdrachtgever zorgvuldig geregistreerd. Het ideaalprofiel van de kandidaat zal gebruikt worden als maatstaf om de toekomstige sollicitanten te screenen.

Media

Advertentie: De opmaak van een opvallende en indringende VMC-advertentie gekoppeld aan een uitgewerkt mediaplan zorgt in bijna alle gevallen voor het vinden van uw geschikte medewerker.

Filesearch: De uitgebreide eigen VMC-database wordt geraadpleegd bij overeenstemmende profielen.

Telefonische screening

In tegenstelling tot de klassieke brief of e-mail kunnen geïnteresseerde kandidaten steeds bellen naar VMC-Select op de voor de kandidaten best passende tijdstippen buiten de werkuren: 's avonds en zelfs op zaterdag of zondag. Tijdens dat eerste telefoongesprek vindt meteen een screening plaats. De relevante informatie ingevuld door de Recruitment Partner tijdens dit telefonisch interview wordt later online aangevuld door de kandidaat zelf op het unieke interactieve webbased platform.

Op basis van de telefonische screening en de online ingevulde documenten wordt een selectie gemaakt voor de kandidaten voor een eerste kennismakend gesprek met de manager aan wie zij in de praktijk zullen rapporteren. Deze eerste kennismakingsgesprekken worden begeleid door de Recruitment Partner van VMC-Select.

Tot slot

Biedt VMC-Select optioneel een assessment aan. Het assessment heeft tot doel de kandidaat en zijn geschiktheid voor de vacature nog grondiger in kaart te brengen. Hiervoor kunnen verschillende tools worden aangewend. Zie Assessment.

Contactpersoon: Eline Staelens: 089 30 55 14 of eline@vmc-select.be 

Schrijf je in!

VMC-Select helpt je graag onderweg in je carriere. Door je online te registreren kan VMC-Select een eerste inschatting maken of we kansen voor je zien in ons uitgebreide netwerk van relaties. Daarnaast geeft VMC-Select graag eerlijke, professionele feedback om jouw kansen in de arbeidsmarkt te vergroten.

Vacatures
Watkins Europe
inDilsen-Stokkem
Atelier Inter Design
inBocholt
Atelier Inter Design
inBocholt
CPE
inCharleroi

Teaser 4

Bent u zaakvoerder, HR-manager of leidinggevende en heeft u nood aan ondersteuning bij personeelsaangelegenheden?

VMC-Select focust op 3 domeinen:

Contacteer ons voor meer informatie. Download hier onze Business flyer! >> Download <<